KIK 2018 gaat van start

Wij zijn weer druk bezig om Kunst in het Kalf 2018 te organiseren. U ontvangt deze mail omdat u al eerder heeft meegedaan en we hopen dat u dit jaar weer van de partij bent! Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in om het te organiseren.

Deze 3e editie van Kunst in het Kalf zal plaatsvinden in het laatste weekend van september, op 29 en 30 september 2018. Vanwege de tijd van het jaar in een iets andere opzet.

Het thema van dit jaar is ‘Verbinding door kunst in Het Kalf’.
Alle bewoners van onze wijk Het Kalf willen we met elkaar verbinden door middel van creativiteit en kunst.

Buurthuis de Bovenkruier en het winkelcentrum gaan een centrale plaats innemen in het geheel. De hoofdexpositieruimte is het buurthuis. Hier omheen, in het winkelcentrum, zullen verschillende activiteiten plaatsvinden en kramen staan, die gebruikt kunnen worden door exposanten. Daarnaast mag op zaterdag ook de kerk worden gebruikt voor expositie. De beide basisscholen, de Vuurvogel en Jagersplas, hebben al toegezegd mee te doen. Verzorgingshuis Nieuw Groenland gaan we er ook in proberen te betrekken.

De exposanten die graag thuis exposeren, in huis en/of tuin, zijn ook van harte welkom. Er zal weer een overzicht komen van de deelnemers d.m.v. een route door de wijk. Mocht u samen met iemand die buiten het Kalf woont, thuis willen exposeren dan kan dit ook. Daarnaast zijn ook nieuwe deelnemers van harte welkom!

We proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/kunst.inhetkalf/ en de website: http://www.kunstinhetkalf.nl/

Wij hopen van harte dat u zich weer aanmeldt en dat het weer net zo’n succes mag worden als de vorige twee keren.

Aanmelden kan via de mail kunstinhetkalf@hotmail.com

 

 

Wij zien jullie aanmelding graag verschijnen!

Namens Kunst in het Kalf;

Annemieke, Han en Femmy

Geef een reactie