‘Kunst in het Kalf’ op poten!

P E R S B E R I C H T
‘Kunst in het Kalf’ op poten!’
K
unstroute op 29 en 30 september 2018 in de Zaanse wijk ’t Kalf

Meer dan 20 (amateur)kunstenaars exposeren hun werk in hun eigen huis of in buurthuis de Bovenkruier op 29 en/of 30 september, tijdens de kunstroute ‘Kunst in het Kalf’ (KIK) in de Zaanse wijk ’t Kalf. Ook verzorgingshuis Groenland en de basisscholen De Vuurvogel en De Jagersplas doen dit jaar mee. Aanmelden om ook te exposeren tijdens deze kunstroute kan nog tot 1 augustus.

Verbinding
Het thema is dit jaar ‘Verbinden door Kunst’. Kunst in allerlei vormen, workshops en andere (muziek)activiteiten op de route, in de Bovenkruier, in Groenland en in het winkelcentrum maken dit weekend een feest! De wijk ’t Kalf is trots op de vele kunstenaars die er wonen. Naast het werk van deze kunstenaars, zijn er deze keer ook kunstwerken die kinderen en ouderen samen hebben gemaakt. Deze kunstwerken staan dit KIK-weekend tentoongesteld in de Bovenkruier en in Groenland.

Aanmelden
Op dit moment hebben zich al meer dan 20 deelnemers aangemeld. Tot 1 augustus is aanmelding nog mogelijk via de website www.kunstinhetkalf.nl of per telefoon (Femmy Veeloo: 06 52454540).

KIK wil met deze kunstroute het ‘wij gevoel’ in de wijk ’t Kalf versterken, eenzaamheid tegengaan, sociaal gedrag bevorderen (omkijken naar elkaar) en met elkaar plezier beleven.


Meer informatie over Kunst in het Kalf en de deelnemers op www.kunstinhetkalf.nl

Geef een reactie