Anne van Hattum

Schilderen, brons, glas, grafiek en mozaïek

Workshop monoprinten
Tijdens beide Kunst in het Kalf-dagen geeft Anne een workshop monoprinten. Eenmalige kleine drukwerken afgedrukt op papier met blockdruk-inkt. Dat kan op verschillende manieren en daar gaan we lekker mee aan de slag. Je krijgt een werkbeschrijving mee naar huis zodat je het thuis ook kunt doen. Hiernaast zie je drie voorbeelden van monoprints van de zelfde afbeelding op ansichtkaartformaat.

Tijd: zaterdag 29 of zondag 30 september van 14.00-16.00 uur
Kosten: € 4,00
Plaats: Buurthuis de Bovenkruier
Opgeven: artem@vitacolorata.nl  (maximaal 8 mensen per dag)

‘Vita Colorata’ is de naam waaronder Anne van Hattum zijn verschillende activiteiten ontplooit. Het is Latijn voor ‘Kleurrijk Leven’. En dat kleurrijke leven is typerend voor het leven en de persoon van Anne, de manier waarop hij zijn omgeving vormgeeft en natuurlijk ook voor zijn kunst.
Anne is een zeer veelzijdig kunstenaar die zich niet wil houden aan één stijl of één techniek of één materiaal. Hij voegt met enige regelmaat weer nieuwe technieken aan zijn verzameling toe, verlaat ze een poosje en keert weer terug, of maakt combinaties. Net zoals het hem uitkomt. Niet omdat hij zijn eigen vorm niet kent, maar gewoon omdat er zoveel te ontdekken is en hij niets wenst te missen. Of het nu mozaïek is, of glaskunst, bronzen beelden, of mode, grafiek, schilderen het heeft allemaal zijn aandacht.