KIK 2018

Verbinden door kunst
Kunst in het Kalf (KIK) wil met deze kunstroute de vele kunstenaars van de Zaanse wijk Het Kalf in het zonnetje zetten, het ‘wij gevoel’ in de wijk versterken, eenzaamheid tegengaan, sociaal gedrag bevorderen (omkijken naar elkaar) en met elkaar plezier beleven.

Organisatie
Femmy is initiatiefnemer van Kunst in het Kalf. Ze is een bevlogen en creatieve kunstenares die diverse vormen van kunstuitingen beheerst (o.a. beeldhouwen, keramiek en schilderen). Ook geeft ze workshops.

Han heeft in mei 2015 ook zijn schilderijen geëxposeerd. Hij is in 2012 begonnen te schilderen met acrylverf. Nu werkt hij ook met aquarelverf, spuitbussen en olieverf. Han organiseert en onderhoudt de website.

Annemieke is creatief met woorden, niet zozeer met schilderen of met materialen. Hoewel ze wel een ‘originele Bob Roes’ aan de muur heeft hangen. Annemieke werkt aan de website, de persberichten en de posters.

Kunst in het Kalf 2018
In het weekend van 29 en 30 september 2018 is er een interessante kunstroute. Kunst in het Kalf (KIK) heeft dit jaar het thema verbinding. Bekijk kunst en amateurkunst bij de creatieve inwoners van de wijk Het Kalf in hun eigen huis, in buurthuis de Bovenkruier of in verzorgingshuis Groenland. Leuke workshops, diverse kunst en muziek langs de route maken het een leuk weekend voor jong en oud.

Kunst in het Kalf 2015
Kijk hier de route en de deelnemers van KIK 2015 >>